single-post.php

Verkeersdag onderbouw

Op donderdag 26 april zijn leerlingen uit de onderbouw naar Het C.T. Stork College gegaan voor de verkeersdag. Voor de meesten was dit de eerste keer dat ze hun toekomstige nieuwe schoolgebouw van binnen konden bekijken.

 

 

Tijdens de verkeersdag hebben leerlingen gekeken naar een cabaretvoorstelling die over allerlei verschillende verkeerssituaties ging. Ook hebben ze hebben een verkeersexamen afgenomen om te toetsen of ze de verkeersregels wel goed genoeg kenden. Verder hebben leerlingen geluisterd naar het aangrijpende verhaal van T. Butterfly, waarbij een vader vertelde dat zijn zoontje was omgekomen door het gebruik van social media in het verkeer. Er waren machinisten van de NS die vertelden over de gevaren rondom het spoor en de dag werd afgesloten met Het Nationale Verkeerslab; een interactieve quiz, waarbij de leerlingen van klas 1A het opnamen tegen de leerlingen van klas 1B.

 

 

 

Deel dit bericht