Onze school

Véél meer dan een leerplek: het Gilde College, de actieve school

Ben jij ook meer dan iemand die naar school gaat? Natuurlijk! Je bent een méns! Met vrienden, met hobby’s, met talenten. Daarom past de actieve school, het Gilde College in Hengelo zo goed bij jou. Want hier krijg je veel ruimte om bewust te worden en jezelf te zijn. Én actief te ontdekken wie jij eigenlijk bent!

Lees meer bij ruimte en aandacht voor jou.

Ontdek meer over het Gilde College

Ontdek meer over het Gilde College

Hoezo actieve school? Wat heb jij daaraan?

Weet je dat je met een actieve houding veel verder komt? Boeiuhhh… Oké. Even opnieuw: weet je dat we als actieve school er zijn als je hulp nodig hebt? En dat je hier dus altijd mensen om je heen hebt, die er voor jou zijn? We geven je dan ook graag alle aandacht die je verdient.

Jij als actieve leerling? Da’s leuker dan je denkt!

Bij ons als actieve school passen actieve leerlingen. Dus… kom jij in actie? Ga bij ons dan lekker aan de slag en gebruik de kansen die je hier krijgt. Zoals de kans om je talent te ontdekken. Lees meer over de ontdekkingstocht voor jouw talent.

Actief met en naar je ouders

Bij een actieve school en actieve leerlingen passen natuurlijk ook: actieve ouders. Wij geven zelf het goede voorbeeld door vaak contact met ze te hebben. En we vertrouwen erop dat zij ook actief willen weten hoe het met jou op school gaat. En hoe het sowieso met de school gaat. Want thuis en school gaan hand in hand. Lees verder bij prettig op weg naar de toekomst.